Menu Sluiten

Specialist Pommade Haar

Baard en Co is the most awesome beard shop en dus de online shop voor alles wat te maken heeft met baard en snor. De specialist in mannenverzorging sinds 2019!

55296095529609

More info

tags: Baardverzorging – Haarstyling – Haarstyling Pommade – Haarverzorging – Mannenverzorging – 

Wenst u meer info over specialist pommade haar kijk dan vlug op https://www.baardenco.be | Specialist Pommade Haar

Haarstyling Specialist Pommade Haar: De Ultieme Gids voor Perfect Gevormd Haar

Of je nu op zoek bent naar een perfect gestylde haardos voor een speciale gelegenheid of gewoon je dagelijkse look wilt veranderen, het gebruik van pommade haarproducten kan een game-changer zijn. Maar niet alle pommades zijn hetzelfde en het is belangrijk om de juiste te kiezen voor jouw haartype en gewenste look. Als Haarstyling Specialist hebben we veel ervaring met verschillende soorten pommades en vandaag delen we onze tips en trucs voor het bereiken van perfect gevormd haar.

Pommade Haar: Wat is het en hoe werkt het?

Pommade is een sterk geconcentreerde haarstyling product dat wordt gebruikt om textuur, glans en controle aan het haar toe te voegen. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder wax, klei en crème. In tegenstelling tot andere haarproducten, bevat pommade vaak oliën, waardoor het gemakkelijk te stylen is en zorgt voor een natuurlijke glans.

Pommade wordt aangebracht op droog haar en kan worden gebruikt om verschillende kapsels te creëren, van strakke slick-backs tot rommelige pieken. Het geeft meer controle dan bijvoorbeeld gel, maar is minder stevig dan haarlak. Het is ook geschikt voor alle haartypes, hoewel het misschien het beste werkt op dikker haar.

Hoe kies je de juiste pommade voor jouw haartype?

Het kan overweldigend zijn om door het grote aanbod van pommades op de markt te navigeren. Hier zijn enkele tips om de juiste voor jouw haar te kiezen:

  • Voor dun haar: kies een lichtgewicht pommade met een matte afwerking om het haar niet te verzwaren.

  • Voor dik haar: kies een pommade met een sterke hold en glanzende afwerking om het haar in bedwang te houden.

  • Voor krullend haar: kies een pommade met een hydraterende formule om krullen te definiëren en pluis te verminderen.

  • Voor kort haar: kies een pommade met een stevige hold en een matte afwerking voor een strakke en gestructureerde look.

  • Voor lang haar: kies een pommade met een medium hold en een glanzende afwerking voor een natuurlijke en zachte look.

Pommade Haar: Hoe aan te brengen?

Nu je de juiste pommade hebt gekozen, is het tijd om het op de juiste manier aan te brengen voor het beste resultaat. Volg deze simpele stappen:

  1. Was en droog je haar grondig voordat je de pommade aanbrengt.

  2. Verwarm een kleine hoeveelheid pommade tussen je handpalmen totdat het zacht en egaal van textuur is.

  3. Breng de pommade aan op droog haar, beginnend bij de wortels en werk naar de uiteinden toe. Wrijf het product goed in voor een gelijkmatige verspreiding.

  4. Gebruik een kam of je vingers om je haar in de gewenste stijl te vormen. Voor een strakkere look, kam het haar achterover met een kam. Voor een meer rommelige look, gebruik je je vingers om textuur toe te voegen en het haar omhoog te bewegen.

  5. Gebruik een föhn op een lage stand om de pommade te “fixeren” en extra volume toe te voegen.

Pommade Haar: Onze Top 3 Producten

  1. Baarden & Co Pommade: Deze Nederlandse pommade is samengesteld met natuurlijke ingrediënten en zorgt voor een sterke hold en een matte afwerking.

  2. American Crew Pomade: Een klassieker in de wereld van pommade, deze Amerikaanse favoriet biedt een medium hold en een glanzende afwerking.

  3. Reuzel Pink Pomade: Deze uitstekende pommade uit Nederland houdt haar de hele dag op zijn plaats en ruikt ook nog eens heerlijk naar appel.

Nu je alles weet over pommade haarproducten en hoe je ze moet gebruiken, is het tijd om jouw haar te transformeren tot de perfecte look. Vergeet niet de pommade te kopen bij onze partner Baarden & Co voor de beste resultaten!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Specialist pommade haar

!–StopPubText–>.